Zásady ochrany osobných údajov

Spoločnosť: PhDr. Anna Pecháčková
Sídlo: Kuzmányho 905/5, 017 01 Považská Bystrica
IČO: 14 19 21 28

Prevádzkujeme webové stránky na doméne www.psycholog.link a odvodených doménach (subdoménach), ďalej ako “naše stránky”. Na našich stránkach sú použité súbory cookies a ďalšie technológie sledovania, aby sme mohli našim návštevníkom poskytnúť čo najlepší užívateľský zážitok a plne funkčné webové stránky.

Čo sú to cookies

Súbory cookies využívajú skoro všetky webové stránky. Podrobností o súboroch cookies nájdete tu. Používanie súborov cookies nie je v rozpore so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko sa ich používaním nezhromažďujú žiadne osobné údaje. Cookies sa nachádzajú v elektronickom zariadení návštevníka stránky a nie sú poskytované tretím stranám. Podľa GDPR a zákona č.18/2018 má každý používateľ webových stránok právo súhlasiť, alebo nesúhlasiť s ukladaním súborov cookies do zariadenia.

Nastavenia súborov cookies

Súbory cookies nastavíte prostredníctvom internetového prehliadača. V internetovom prehliadači si môžete navoliť pre všetky stránky, aké súbory cookies sa budú používať plošne pre všetky webové stránky, ktoré navštevujete.

Ako nastaviť súbory cookies v internetovom prehliadači

Kliknutím na nasledovné odkazy nájdete jednotlivé nastavenia pre najpoužívanejšie internetové prehliadače:

Google Chrome
Internet Explorer
Edge
Vivaldi
Mozilla Firefox
Safari

S kým zdieľame vaše údaje

  • Hotjar Form Analysis & Conversion Funnels – Analýza výkonnosti predajných kanálov.
  • Google Analytics – Informácie o používaní našich web stránok. Analýza výkonnosti predajných kanálov. Personalizácia reklám a relevantné cielenie reklamy.
  • Technické cookies – Dôležité pre základnú funkčnosť redakčného systému a celej web stránky.

Tieto informácie sú zdieľané s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri vykonávaní našich služieb vo vzťahu k Vám. Na základe týchto údajov Vás však nie je možné osobne identifikovať.

Ochrana osobných údajov – komentár

Po odoslaní komentára sa zbierajú údaje nevyhnutné pre relevantné a hodnoverné príspevky v podobe mena a e-mailovej adresy. Okrem toho sa ukladá adresa IP z dôvodu ochrany proti spamu.

Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

Odoslaním kontaktného formulára prevádzkovateľovi potvrdzujete a udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov: meno, telefónne číslo a e-mail. Súhlas so spracúvaním osobných údajov udeľujete na účel, ktorý zahŕňa poskytovanie kvalitných služieb. Ste si vedomí, že právnym základom spracúvania osobných údajov na uvedený účel je Váš súhlas. Tento súhlas udeľujete na nevyhnutnú dobu od jeho udelenia.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Môžete požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.